Steigerhout: Gebruikt Steigerhout - 3,0cm dikte

Gebruikt Steigerhout dikte 3,0cm
Zoals de naam het al zegt zijn gebruikte steigerplanken gebruikt. De planken zijn meerdere malen verhuurd, er is overheen gelopen en ze hebben tijden in weer en wind gelegen. Dit zorgt voor de specifieke grijze kleur en d ...Meer informatie
  • Merk:Steigerhout:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Stukprijs:€4,55 / Meter


Gebruikt Steigerhout dikte 3,0cm, breedte 19,5/20 cm

 

Op aanvraag:

· eventueel zaagwerk dient tijdig doorgegeven te worden / prijs naargelang order.

· planken zelf uit te kiezen.

· transport mogelijk. Prijs op aanvraag.

· voor grotere hoeveelheden, vraag ons een offerte op maat! 

 

Omschrijving:

Steigerhout: robuust en karaktervol

Steigerhout is hout van de fijnspar, afkomstig uit noord- en midden Europa. Het is een robuuste, zachtgrijze houtsoort waardoor het zich perfect leent voor binnen- en buitenmeubels. 

De steigerdelen waarvan onze meubels vervaardigd worden, zijn gerecycleerd uit de bouwsector. Wij hergebruiken dus geen materiaal van havensteigers. 

De meubels worden volledig afgeschuurd (splintervrij) en onbehandeld geleverd. Behandeling is niet noodzakelijk, zelfs niet voor buitenmeubels. Indien u dat toch wenst, kan u kiezen uit oliën, lakken, waxen of beitsen. Aarzel ons niet te vragen naar bijkomend advies. 

 

o., soortnaam (juister vurenhout)

Hout van de fijnspar (Pi’cea a’bies)  ~ en meubelen. 

Deze houtsoort wordt geïmporteerd uit Scandinavië en het Baltische gebied (inclusief Rusland), maar ook midden Europa. Het kwalitatief beste hout komt uit wat koudere gebieden, omdat daar de bomen trager groeien. Deze houtsoort wordt vooral gebruikt in de bouw. De kleur van vuren is bleek tot witachtig geel met een zachte en grove tekening.